Vil du give dit barn større selvtillid, selvværd og værktøjer til at trives?


Vil du have råd og vejledning som forælder til at skabe et godt familieliv?


Vil du inspireres til at mærke din sjæl og al dens visdom?


På Nynnes School kan børn og voksne udvikle sig sammen og hver for sig. Her er små kurser, der sætter fokus på noget af det, der skal til, for at have et godt familieliv.  Her er adgang til onlinemøder, hvor børn og forældre kan deltage og få svar og inspiration. Og her er Sjælecirkler, hvor du træne din spiritualitet.

Her er ingen forkerte. Og her kan alle gro!


VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF SJOV OG STØTTE

Vælg her

Hvad du er interesseret i

Små kurser - til børn. De er gratis


Familiecoaching Online - Rådgivning til forældre hver anden søndag kl. 10.00 - 11.00


Sjælecirkler - til dig, der vil have meditation og fordybelse hver anden mandag kl. 20.00 - 21.00

Regler på Nynnes School

Der er kun 3, men de er vigtige

  • Du kan ikke være forkert!

    Du kan ikke være dårlig, dum, irriterende, doven eller noget meget værre. Du kan - og skal - kun være dig selv, som du er, og det er præcis sådan, som det skal være.

  • Vi passer på hinanden

    Vi taler godt til - og om - hinanden. Vi hjælper og støtter hinanden. Vi kan sagtens være uenige, men vi bliver ikke uvenner.

  • Vi passer på os selv

    Hvis der er noget, du ikke vil svare på, så lader du være. Hvis der er noget, du gerne vil sige, så siger du til. Mærk efter, hvad der passer til dig og følg din indre stemme. Husk regel nr 1: Du kan ikke være forkert!

Onlinehjælp til forældre

Ja tak, jeg vil gerne have hjælp til mit barn og min familie. Jeg bliver en del af et kærligt fællesskab af forældre og jeg får svar på mine spørgsmål af psykoterapeut og familiecoach Nynne Bojsen

Familiecoaching Online

Bliv del af et fællesskab af andre bevidste forældre og få råd og vejledning til jeres familieliv. Hver anden søndag kl. 10.00 - 11.00 på Zoom.

  • 399,00 kr. / måned

    Adgang til onlinemøder hver 14. dag

    JA TAK

Ideen med Nynnes School


Når nu man er vild med at hjælpe andre mennesker - og især børn - og ikke kan nå at se alle i sin praksis, så kan man godt begynde at drømme lidt. 


Min drøm handler om at hjælpe mange mennesker med at mærke og indse, at de er vidunderlige, stærke, smukke og fuld af visdom. At de kan heale sig selv, blot de får lidt hjælp.


Ideen med Nynnes School er således at skabe et sted, hvor både børn og voksne kan blive inspireret og få hjælp på en sjov og professionel måde.

Sjælecirkler

Ja tak til at meditere, udvikle mine spirituelle evner og mærke mig selv og min sjæl.

Sjælecirklerne

Træn dine spirituelle muskler, bliv en del af et kærligt fællesskab og kom tættere på din sjæl og Universet. Hver anden mandag kl. 20.00 - 21.00

  • 149,00 kr. / måned

    Adgang til 2 Sjælecirkler om måneden

    Ja tak

Lærere på skolen

Det er mest mig, men der kommer også gæstelærere :)

Ejer & Underviser

Nynne Bojsen

Jeg er psykoterapeut MPF, Familiecoach, EMDR-terapeut, Spirituelt Medie, Cand.comm. samt gift og mor til tre drenge. Mit livsmål er at hjælpe andre mennesker med at få det bedre, og især børn! Ud over skolen her tilbyder jeg familiecoaching og terapi samt spirituel vejledning. Se mere på www.familiecoaching.dk og www.sjaelensskole.dk

Hør hvad tidligere klienter siger

Af hele hjertet tak

Britt, mor til 10 årig

Kære Nynne. Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende. Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige. Du er både menneskeligt og fagligt eminent. Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp. Af hele hjertet tak.

Her er man ikke et offer

Malene, 21 år

Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut. Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring. Nynne er rigtig god til, at forstå hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien, var også den respekt man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.

Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv

Frederikke, 19 år

Kære Nynne. Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede.

Hun ser dine individuelle behov

Anne Baatrup, Atsrolog og Ingeniør

Nynne er tillidsvækkende som behandler, og hun har et bredt vingefang med sine talrige evner indenfor det spirituelle univers og flere års erfaring som terapeut. Hun formår at koble flere teknikker og behandlingsformer sammen, som bliver tilpasset dit individuelle behov. Jeg har haft stor glæde af Nynnes evner, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

Her er jeg tryg

Dreng på 8 år

Det grønne hjerte banker for dig. Tak fordi at jeg er hos dig. Jeg er meget tryg. Knus og kram

FAQ

Og får du ikke svar her, så kontakt mig :)

  • Hvad får jeg adgang til ved at melde mig ind?

    Det er gratis at melde sig ind. Herefter kan du vælge, om du vil købe adgang til: Familiecoaching Online eller Sjælecirkler. De små kurser til børn er gratis :)

  • Hvordan foregår Familiecoachingen?

    Familiecoaching Online foregår i en gruppe sammen med andre forældre. På møderne kan du deltage live og få hjælp og svar på dine spørgsmål, eller du kan skrive dit spørgsmål til mig i chatten undervejs eller i en email før mødet.

  • Hvor finder jeg link til Familiecoachingen??

    Når du melder dig ind, får du adgang til de links du skal bruge til at komme ind i møderne.

  • Hvordan foregår Sjælecirklerne?

    Sjælecirklerne er hver anden mandag kl. 20.00 - 21.00. Her er meditationer og øvelser, der lader dine batterier op og styrker din kontakt til dig selv og til din sjæl.

  • Hvordan får jeg adgang til Sjælecirklerne?

    Når du har meldt dig ind og betalt får du adgang til de links du skal bruge for at komme med i cirklerne.

  • Hvad hvis jeg ikke kan lide skolen?

    Så melder du dig bare ud igen! Gå ind under "Min konto" og meld dig ud. Du betaler kun får den måned, du opsiger dig i.

  • Jeg er en institution og vil gerne bruge dig/dit materiale

    Det lyder da dejligt! :) Kontakt mig, så vi sammen kan finde en model, der passer os. Ring på 61414204 / skriv på [email protected]

  • Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål :/

    Så kontakt mig på [email protected] eller på Tlf. 61414204

Alle onlinemøder foregår på zoom

Zoom er en gratis, online platform.

Installer Zoom på din telefon, tablet og/eller computer inden Familiecoaching Online / Sjælecirklerne starter.

Find link til Zoom her:  https://zoom.us/ eller se i din appstore efter dette ikon

Nyhedsbrev?

Vil du have relevante nyheder og tilbud fra Nynnes School?